Riskin itsearviointi

Tämä on väkivaltatyön ammattilaisten suunnittelema työkalu lähisudeväkivallan riskien itsearviointiin. Kartoituksen tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään lähisuhdeväkivallan kompleksisuutta ja sen mahdollista läsnäoloa elämässäsi.

Tämä riskinkartoitus on itsearviointia varten

On tärkeää huomata, että tämä arviointi on tarkoitettu henkilökohtaiseen pohdiskeluun ja tietoisuuden lisäämiseen. Jos epäilet tai olet huolissasi mahdollisista riskeistä, on erittäin suositeltavaa pyytää apua koulutetuilta ammattilaisilta, jotka voivat arvioida tilanteesi, antaa ohjeita ja auttaa sinua edelleen.

Pyydä asiantuntija-apua lisäarviointia varten

Muista, että ammatillisen avun hakeminen on välttämätöntä näiden riskien torjumiseksi ja vähentämiseksi tehokkaasti. Olet oman elämäsi asiantuntija, vaikka tuntisitkin olosi joskus hieman eksyneeksi, joten kuuntele itseäsi ja tuntemuksiasi. Väkivaltatyön ammattilainen voi auttaa sinua löytämään oikeat sanat selittääksesi paremmin tilannettasi niille, joilla on vaikeuksia ymmärtää, mitä elämässäsi tapahtuu.

Harkitse tuloksen tallentamista tai lataamista

Jos haluat tallentaa vastauksesi, voit ladata tulokset tai ottaa kuvakaappauksia ja jakaa arviointituloksen ammattilaisen kanssa.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

Tietosuojasyistä emme kerää yhteystietoja, ja tämä arvio on täysin anonyymi. Emme tiedä kuka olet. Meillä ei ole sinusta henkilökohtaisia ​​tietoja tai IP-osoitteita. Suosittelemme, että teet tämän selain incognito-tilassa (yksityinen selaus; historiaasi ei tallenneta). Muista tyhjentää historiasi ja sulkea ikkuna. Arvioinnin tekemiseen menee muutama minuutti.

Pikapoistuminen
Feedbackexternal link icon