Turvallisuusohjeistus AinoAid™ käyttöön

Tärkein prioriteettimme on turvallisuutesi ja hyvinvointisi palveluamme käyttäessäsi. Turvallisuusohjeistus sisältää tärkeitä tietoja ja vinkkejä turvallisen kokemuksen varmistamiseksi tietoa ja apua etsiessäsi. Suosittelemme tutustumaan näihin ohjeisiin, jotta saat parhaan hyödyn tarjoamistamme resursseista ja vuorovaikutuksestasi AinoAid™in kanssa.


Hätätilanteessa, soita 112!

Varmista yksityisyytesi

AinoAid™ia käyttäessäsi on tärkeää että asetat yksityisyytesi ja turvallisuutesi etusijalle. Varmista, että yksityisessä paikassa, jossa voit kommunikoida turvallisesti.

Käytä suojattua laitetta

Käytä mahdollisuuksien mukaan salasanalla suojattua laitetta ja pidä kirjautumistietosi vain omana tietonasi. Vältä jaettujen laitteiden tai julkisten tietokoneiden käyttöä, koska ne voivat vaarantaa yksityisyytesi.

Ole varovainen henkilökohtaisten tietojen kanssa

AinoAid™ ei tarvitse tai kysy henkilötietoja. Älä anna tunnistettavia tietoja, kuten omaa tai jonkun muun koko nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai muita tunnistettavia tietoja.

Pidä kirjaa

Ota kuvakaappauksia tai tee muistiinpanoja kaikista chatbotin ja tietopankin tarjoamista tärkeistä tiedoista, keskusteluista tai resursseista. Tämä dokumentaatio voi olla hyödyllinen myöhempää käyttöä varten tai jos sinun on jaettava tiedot viranomaisten tai tukipalvelujen kanssa.

Tyhjennä selaushistoriasi

AinoAid™in käytön jälkeen tyhjennä selaushistoriasi, evästeet ja välimuisti varmistaaksesi, että keskustelusi ja kaikki arkaluontoiset tiedot eivät ole muiden saatavilla.

Hae ammattiapua

Vaikka AinoAid™ tarjotaa arvokasta tietoa ja tukea, se ei korvaa ammattiapua. Jos olet välittömässä vaarassa soita 112 tai tarvitset laajempaa apua, ota yhteyttä paikallisiin viranomaisiin, neuvontapuhelimiin tai perheväkivaltaan erikoistuneisiin järjestöihin saadaksesi asiantuntevaa ohjausta ja tukea.

Ole yhteydessä luotettaviin ihmisiin

Jaa kokemuksesi luotettujen ystävien, perheenjäsenten tai tukiryhmien ja ammattilaisten kanssa, jotka voivat tarjota tukea ja ohjausta. On erittäin tärkeää rakentaa vahva tukiverkosto haastavina aikoina.

Päivitä itsesi säännöllisesti

Pysy ajan tasalla uusimmista resursseista, neuvontapuhelimista ja saatavilla olevista palveluista. Tietoisuus uusista palveluista voi auttaa sinua saamaan tarvittaessa asianmukaista tukea ja palveluita.

Pikapoistuminen
Feedbackexternal link icon