AinoAid™ Podcastit

Aloita kiehtova kuuntelumatka AinoAid™:n kanssa! Esittelemme ylpeänä ainutlaatuisen TakeAction podcast-kokoelmamme SoundCloudissa. Uppoudu oivaltavien, ajatuksia herättävien keskustelujen ja asiantuntijoiden oivallusten maailmaan, joiden tarkoituksena on vahvistaa, inspiroida ja viihdyttää.


Varoitus: Sisältää perheväkivallasta selviytyneiden tarinoita, saattaa aiheuttaa ahdistusta tai epämukavuutta.


Tutustu podcasteihimme SoundCloudissa:


  1. Narsisimi ja lähisuhdeväkivalta Vieraana Jenni Kiviniemi. Jenni on perehtynyt lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähisuhteissa kokeneiden auttamiseen niin henkilökohtaisen kokemuksensa kuin myös koulutuksensa, työnsä ja vertaistuen tuoman tietotaidon myötä.
  2. Lähisuhdeväkivallasta selviytynyt Sanna Viherlehto auttaa muita selviytyjiksi. Sanna ei suostunut vaikenemaan, vaan hän haluaa auttaa väkivaltaa lähisuhteessaan kokevia, ja puhuu siksi avoimesti omista kokemuksistaan.
  3. Lähisuhdeväkivalta poliisin silmin. Vieraana Marianne Mela, joka toimii tutkijana Poliisiammattikorkeakoulussa. Marianne on taustaltaan poliisi, jolla on pitkä työhistoria rikostutkinnassa ja poliisin ennalta ehkäisevässä toiminnassa.
  4. Lähisuhdeväkivalta - uhrista selviytyjäksi. Sofia on yksi heistä, selviytyjistä, joka on rohkeasti ja avoimesti kertonut omista kokemuksistaan ja siitä, miten väkivaltaisesta parisuhteesta voi päästä ulos.
  5. Pahoinpitelystä Hyvinpitelyyn - lähisuhdeväkivallasta voi selviytyä. Vieraana terapeutti ja kirjailija Katja Kytölä. Lähisuhdeväkivalta koskettaa lähes jokaista suomalaista tavalla tai toisella. Lähisuhdeväkivalta herättää tunteita ja siihen liittyy paljon erilaisia käsityksiä, myös vääriä ja vahingollisia.


Löydä lisää kuunneltavaa ja muista seurata meitä SoundCloudissa pysyäksesi ajan tasalla uusimmista julkaisuista!


AinoAid™ SoundCloudin sivuilleexternal link icon

Pikapoistuminen
Feedbackexternal link icon