Mikä on AinoAid™ chatbot?

AinoAid™ on chatbot, joka pystyy käsittelemään erilaisia tehtäviä, kuten vastaamaan kysymyksiin, antamaan suosituksia, tarjoamaan tukea ja käymään ihimismäisiä keskusteluja käyttäjien kanssa. Se on suunniteltu ymmärtämään kysymyksiäsi ja käskyjäsi ja vastaamaan niihin luonnollisella ja hyödyllisellä tavalla.


AinoAid™in luojat ovat tehneet tiivistä yhteistyötä perheväkivallan ammattilaisten ja selviytyneiden kanssa varmistaakseen, että se voi tarjota tarvitsemaasi tukea.

Mitä teknologiaa AinoAid™ chatbot käyttää?

AinoAid™ on chatbot, joka käyttää keinoälyä, koneoppimista ja luonnollisen kielen käsittelyn teknologiaa ihmismäiseen keskusteluun käyttäjien kanssa.


Näiden teknologioiden avulla AinoAid™ pystyy käsittelemään erilaisia tehtäviä, kuten vastaamaan kysymyksiin, antamaan suosituksia, tarjoamaan tukea ja keskustelemaan sekä ymmärtämään sanomasi merkityksen, myös kontekstin, jotta se voi antaa sinulle tarkkoja ja mahdollisimman osuvia vastauksia.

Miten AinoAid™ chabot oppii?

AinoAid™-palvelun tietopankin sisältöä ja chatbotin kykyä ymmärtää ja vastata paremmin ajan myötä, parannetaan oppimalla chatbotin vuorovaikutuksesta käyttäjien kanssa. Tästä syystä pyydämme lupaa keskustelutietojen käyttöön.


Voit käyttää AinoAid™ia nimettömästi, koska emme tarvitse henkilötietojasi oppimiseen. Kehotamme käyttäjiä aina olemaan jakamatta henkilökohtaisia tietoja itsestään tai muista.

Pikapoistuminen
Feedbackexternal link icon