Terapia

Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa ensimmäisen askeleen ottaminen kohti paranemista ja hyvinvointia on rohkea päätös. Terapiapalvelujen tarjoajat tukevat sinua matkallasi henkiseen hyvinvointiin.


Etsimme yhteistyökumppaneita


Rakennamme palvelumme yhteyteen toimivaa ekosysteemiä, eli luotettavaa ja moniammatillista verkostoa. Mikäli haluat olla osa muutosta, ole rohkeasti yhteydessä! Yhteistyön tapoja on monia.

Hyvinpitely: lähisuhdeväkivaltaan erikoistuneet terapiapalvelut

Hyvinpitelyn palveluihin kuuluu psykososiaalinen ja terapeuttinen keskustelutuki, mm. väkivallan tunnistamiseen, väkivaltakokemusten ja sen vaikutusten käsittelyyn sekä tuki väkivallattomaan elämään. Voit saada heiltä tukea myös turvakotijakson aikana ja sen jälkeen.


Hyvinpitely tekee ammattimaisia ​​turva-arviointeja, turvasuunnitelmia ja turvaan ohjausta aina yksilön tilanteen huomioon ottaen.


Palvelua saatavilla suomeksi ja englanniksi, etänä ja vastaanotolla Helsingissä.


Ajanvaraus

yhteys@hyvinpitely.fi

Hyvinpitely palvelee joustavasti maanantaista lauantaihin.


Sähköposti on paras tapa tavoittaa heidät. Aikoja voi tiedustella myös samalle päivälle.


Ajanvaraukseenexternal link icon

Hyvinpitelyexternal link icon

Väestöliiton terapiapalvelut

Väestöliitto tarjoaa psykoterapiaa, pari- ja yksilöterapiaa sekä seksuaaliterapiaa. Heidän palvelunsa ovat saatavilla useilla kielillä, esimerkiksi suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi.


Ajanvaraus

09 2280 5267

Maanantai-perjantai 9-15


Online-varausjärjestelmä on vain suomeksi. Heidän verkkosivuiltaan löydät luettelon terapeuteista, jotka tarjoavat terapiaa englanniksi.

Ajanvaraus external link icon

Väestöliiton terapiaexternal link icon

Pikapoistuminen
Feedbackexternal link icon