AinoAid™ palvelusta

AinoAid™ on keskusteleva chatbot sekä tietopankki, joka on koulutettu palvelemaan heitä, jotka haluavat keskustella haasteista ihmissuhteissaan tai tietää lähisuhdeväkivallasta. AinoAid™ toimii myös ammattilaisten tukena parempaan asiakaskohtaamiseen ja palveluun.


Palvelumme pitää sisällään chatbotin, joka on kuin avulias ystävä, jonka kanssa voit jutella. Voit esittää kysymyksiä, saada neuvoja ja käydä mielenkiintoisia keskusteluja. Se on älykäs ja paranee ajan myötä keskustellessaan kanssasi. Jos et halua jutella, ei huolta! Sivustolla olevasta tietopankista löydät hyödyllisiä ja arvokkaita resursseja, jotka palvelevat yksilöitä ja ammattilaisia.


Olemme varmistaneet, että AinoAid™ tarjoaa oikeanlaista apua työskentelemällä asiantuntijoiden ja vaikeuksia kohdanneiden selviytyjien kanssa. Käytämme joitain keskusteluja chatbotin oppimisen tueksi ja tietopankin kehittämiseksi, mutta älä huoli, se ei tarvitse henkilökohtaisia tietojasi, ja voit käyttää sitä jakamatta yksityiskohtia itsestäsi, täysin anonyymisti.


Nämä palvelut on luotu sinun avuksesi. Turvallisuutesi on aina etusijalla, ja kehotamme pyytämään apua ammattilaisilta kokonaisvaltaisen tuen saamiseksi.

Läheisille ja ystäville
Sitoutumisemme ei pääty yksilöihin, joihin väkivalta suoraan vaikuttaa. Tunnistamme, että ystävät ja perheenjäsenet usein huolehtivat rakkaistaan. Jos kuulut tähän ryhmään, tarjoamme ohjausta siihen, miten voit tukea läheistäsi vaikeina aikoina ja edistää avun hakemista.

Voit aloittaa keskustelemalla AinoAid™ -botin kanssa ja/tai oppia aiheesta tutkimalla tietopankkia.
Ammattilaisille
Ammattilaisille olemme silta, joka yhdistää teidät avuntarvitsijoihin ratkaisukeskeisellä tavalla. Tarjoamme alustan, jonka kautta voit laajentaa asiantuntemustasi, tukeaksesi ja ohjataksesi avun tarpeessa olevia.


Ota yhteyttäexternal link icon

Lähestymistapamme on syvästi juurtunut suhteiden eheyttämiseen


Tervetuloa ymmärtämisen, tuen ja muutoksen uudelle aikakaudelle! Tavoitteenamme on parantaa ihmisten välisten suhteiden laatua, olivat ne sitten henkilökohtaisia, perheeseen liittyviä tai ammatillisia. Missiomme on edistää terveitä yhteyksiä ja keskittyä väkivallan ennaltaehkäisyyn ja jälkihoitoon myötävaikuttamalla positiivisesti heidän elämään, joihin väkivalta on vaikuttanut. Tarjoamalla työkaluja merkityksellisten siteiden rakentamiseen voimaannutamme sinut luomaan turvallisemman ja myötätuntoisemman maailman.

Pikapoistuminen
Feedbackexternal link icon