Ihmiset AinoAid™in takana

Olemme täällä tuodaksemme valoa tilanteeseesi ja opastamassa sinua kohti parhaita mahdollisia askeleita. Maailmassa, jossa oikeat palvelut voivat tuntua hajallaan olevalta palapeliltä, ​​autamme sinua löytämään puuttuvat palaset ja kokoamaan ne yhteen. AinoAid™ tarjoaa anonyymin chatbotin, joten voit avautua pelkäämättä tuomituksi tulemista. Ja voit selata tietopankista tärkeitä resursseja. Ja hei, ammattilaiset, teitäkään ei unohdeta; AinoAid™ on myös teidän tukenanne!

Kaikki alkaa palvelun käyttäjien ymmärtämisestä

Jokainen meistä on omanlaisensa, kuin sormenjälki, aivan kuten ovat suhteemmekin. Joskus suhteissamme jokin tuntuu epämiellyttävältä, mutta ongelman tunnistaminen voi olla kuin neulan etsimistä heinäsuovasta. Saatat tuntea olosi eksyneeksi ja kyseenalaistaa itsesi ja tunteesi. Jopa ammattilaiset, jotka ohjaavat toisia elämän käänteiden läpi, saattavat huomata olevansa väärässä suunnassa tai tuntea epävarmuutta siitä, mitä sanoa tai tehdä. Se kaikki on osa ihmisyyttä!


Ymmärrämme, kuinka tärkeää on ymmärtää palvelumme mahdollisia käyttäjiä, ja siksi olemme kiitollisia siitä, että meillä on ollut mahdollisuus haastatella ja saada ammattilaisten lisäksi lähisuhdeväkivallasta selviytyneiltä näkemyksiä oppiaksemme, millaista apua tarjota.


Lisäksi tiimissämme on ollut fantastinen joukko ihmisiä eri puolilta maailmaa ideointivaiheesta lähtien viemässä missiotamme eteenpäin; olemme kiitollisia heidän panoksestaan!

Tarvitaan eri alojen ammattitaitoa

Lähisuhdeväkivalta on monisyinen ongelma ja arvostamme laajaa ammattilaisten verkostoa, joiden ammattitaitoa tarvitsemme palveluidemme kehittämisessä. Meillä on etuoikeus olla osa EU:n laajuista IMPROVE-konsortiota, joka koostuu poliisin, sosiaalialan ja terveydenhuollon ammattilaisista ja tutkijoista.

AinoAid™ palveluiden takana oleva dynaaminen tiimi


Palveluiden takana ovat todelliset ihmiset, jotka ovat valmiita kuuntelemaan, ymmärtämään ja tarjoamaan ratkaisuja ainutlaatuiseen tilanteeseen. Hyvinpitely Oy:n terapeutit Ellimari ja Katja ovat AinoAidin™ sisällön liikkeellepaneva voima; heidän asiantuntemuksensa on salainen reseptimme. Heillä on runsaasti kokemusta lähidudeväkivaltaa kokoneiden henkilöiden auttamisesta; he työskentelevät väkivaltaa kokeneiden, tekijöiden ja koko perheen kanssa.

Lisäksi tiimissä on kaksi voimanaista, Anna ja Ulla. Anna on vastuussa kaikesta taikuudesta, jota AinoAid™-palveluiden arjen käytännön asioissa tapahtuu, ja Ulla pitkällä ja laajalla kokemuksellaan teknologiasta ja ekosysteemeistä varmistaa, että missio etenee oikeaan suuntaan.

Elli, markkinointipäällikkö

Ellimari Kortman on työskennellyt sosiaali- ja terveysalalla lähes 20 vuotta, enimmäkseen DV:hen törmänneiden ihmisten kanssa luoden ja kehittäen palveluita uhreille ja tekijöille. Hänellä on myös lähes 20 vuoden kokemus freelance-promoottorina. Elli tekee myös sisältöä palveluihin.

Ulla, ekosysteemikumppanuusjohtaja

Ulla Koivukoskella on 40 vuoden laaja kansainvälinen kokemus organisaatioiden välisten yhteistyöryhmien rakentamisesta kulttuureiden ja liiketulosten kääntämiseksi pääasiassa palvelu- ja teknologia-aloilla. Ulla on luonut tai osallistunut muutamaan ”toimiala ensin” -aloitteeseen asiakaslähtöiseen palvelu- ja teknologiakehitykseen tai toimialastandardeihin. Ulla on viime aikoina toiminut neuvonantajana start-upeille, jotka pyrkivät parantamaan yhteiskunnallista eriarvoisuutta parantaakseen alipalveltujen ihmisten elämää.

Katja, palveluiden sisällöstä vastaava

Katja Kytölä on ratkaisukeskeinen terapeutti ja lähisuhdeväkivallan vastaisen työn asiantuntija. Katjan tausta on kymmenen vuotta työskentelyä taloushallinnossa ja varhaiskasvatuksessa. Vuodesta 2014 lähtien Katja on työskennellyt palveluissa, jotka auttavat perheväkivallan uhreja - aikuisia, lapsia, vertaisryhmiä ja myös tekijöitä. Katja on kirjoittanut ja julkaissut kirjan perheväkivallasta tutkittuaan perheväkivaltaa eri näkökulmista. Osana We Encouragea Katjan vastuulla on AinoAid™ -palvelun sisältö.

Anna, toimitusjohtaja

Anna Juuselalla on yrittäjätausta ja yli 10 vuoden kokemus vähittäiskaupan alalta trendien, kannattavuuden ja markkinoinnin opettajana ja konsulttina. Hänen näkemyksensä ja päättäväisyytensä väkivallan ehkäisemiseksi ja naisten voimaannuttamiseksi saivat hänet perustamaan We Encourage yrityksen.

Pikapoistuminen
Feedbackexternal link icon