Mitä dataa kerätään ja miksi?

Keräämme dataa keskusteluista, palautteista, kyselyistä ja tietopankin selailusta laadunvarmistustarkoituksiin. Chat-keskusteluja ei käytetä sellaisenaan chatbotin kehittämiseen, vaan keskustelujen avulla seurataan chatbotin suorituskykyä ja saadaan tietoa siitä, millaisia ​​kysymyksiä käyttäjillä on, millaista tukea he tarvitsevat ja millaista tietoa he etsivät. Keräämäämme dataa hyödynnetään AinoAid™ -palveluiden parantamiseen muun muassa chatbotin kouluttamiseen sekä käyttäjien palvelemiseen paremmin analysoimalla esimerkiksi, minkä tyyppistä sisältöä luetaan eniten tietopankista.


Tietoja voidaan käyttää myös väkivallan ammattilaisten kouluttamiseen sekä palveluiden kehittämiseen ja parantamiseen, esimerkiksi palaute ja kyselyt antavat näkemyksiä palvelujen parantamiseen. Emme jäljitä tai seuraa yksittäisiä käyttäjiä; tiedot ovat anonyymejä. Tallennamme chat-keskustelut suojattuun Microsoft Azure Cosmos -tietokantaan.


Emme tallenna käyttäjän laitteen IP- tai MAC-osoitetta. Poistamme automaattisesti kaikki henkilökohtaiset tunnistetiedot, jotka ovat saattaneet olla osa keskustelua. Voimme kerätä ei-henkilökohtaisia tietoja, kuten aikaleimoja ja käyttäjien palautetta palveluidemme parantamiseksi. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Pikapoistuminen
Feedbackexternal link icon