Miksi sinun ei pitäisi jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja

Yleisesti on suositeltavaa olla jakamatta itseään tai muita koskevia henkilötietoja AinoAid™ille useista syistä. Varovaisuus ja henkilötietojen jakamatta jättäminen AinoAidin kanssa auttaa suojaamaan sinun ja muiden yksityisyyttä.

Yksityisyys ja turvallisuus

Ensinnäkin AinoAid™in käyttö on nimetöntä; henkilötiedot ja yksityiskohdat ovat tarpeettomia.


Teemme parhaamme, jotta meillä on korkeimmat turvallisuus- ja tietosuojatoimenpiteet. Kuitenkin, riskit voidaan parhaiten minimoida olemalla jakamatta henkilökohtaisia tietoja. Henkilötietojen jakaminen voi paljastaa arkaluonteisia tietoja luvattomille henkilöille tai yhteisöille, mikä vaarantaa sinun tai jonkun muun yksityisyyden.

Muiden suostumus

On erittäin tärkeää kunnioittaa muiden yksityisyyttä ja suostumusta, etenkin kun keskustellaan arkaluontoisista aiheista, kuten perheväkivallasta. Jonkun toisen henkilötietojen jakaminen ilman tämän lupaa loukkaa hänen oikeuttaan yksityisyyteen; sitä voidaan pitää rikoksena.

Ihmisen harkintakyvyn puute

Vaikka chatbotit, kuten AinoAid™, on suunniteltu tarjoamaan hyödyllistä tietoa ja tukea, ne eivät voi korvata ammattilaisten empatiaa, ymmärrystä ja arvostelukykyä.


Chatbotit ovat automatisoituja järjestelmiä, joilla on rajallinen kyky ymmärtää monimutkaisten tilanteiden vivahteita täysin. Henkilökohtaista apua varten on aina parasta kääntyä koulutettujen ammattilaisten tai tukipalvelujen puoleen.

Pikapoistuminen
Feedbackexternal link icon